torsdag 20 januari 2011

Mys på hemmaplan.

Just nu har vi vår kära mamma hemma mest hela dagarna, vilket är ruskigt mysigt för det mesta. Långa sovmorgnar och lugnt tempo med lite aktiveringslekar och mycket gos. Bara vädret blir trevligare ser vi framemot några långpromenader också. Om alfa håller sig vaken så länge åt gången vill säga...

Det sägs att det är en människovalp på gång och vi är väl lite delade till hur vi ställer oss till detta; Brici tycker att valpar är rätt besvärliga (oavsett art) och låter på tok för mycket, medan Boris tycker att valpar är hur kul som helst. Speciellt människovalpar. Roligast av allt är människovalpar på cykel. Som jonglerar (dåligt) med köttbullar. Mums!
Men sammantaget tycker vi nog att det kan komma att bli rätt kul med en ny i flocken. Om inte annat kommer det att hålla matte hemma lite mer och det i sig är toppen tycker vi.

Boris tillägger att han dock saknar dagis lite ibland och säger att det var väldigt bra tänkt av matte och husse att hålla kvar en halvtidsplats, så han får busa runt med bästisarna Gösta och Hunter emellanåt i varje fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar