söndag 27 februari 2011

Promenader och annat kul! :)


"Puss på dig, älskade lillebror" säger Boris och ger Mini en öm puss på huvudet.

Ja, det blir en och annan promenad med lillebror i barnvagnen och det är SÅ härligt. Speciellt när hela familjen kan vara med! Brici mår äntligen helt bra igen och kan hänga med i tempot (som förvisso inte är så högt med tanke på att alfamamma tar det lite lugnt fortfarande).

Boris har fått vara mycket på dagis det sista; så mycket energi är inte tillrådlig att ha i närheten av ömtålig bebis. Inte ens om den extrema energin inte vill illa utan helst bara pussas med lillebror. Brici är lugnare och tämligen ointresserad av Mini ("Bara jag slipper ta hand om honom; jag har gjort min beskärda del med valpuppfostran" fnyser tanten, smått irriterad).

Alfamamma börjar dock se lite trött ut; kan ha något att göra med pipen från lillebror en gång i timmen under natten. Kan inte bli mycket sömn för stackars mamma, men hon verkar glad ändå. Lillebror är ju bara SÅ underbart söt och han växer så det formligen knakar; snart kan vi nog leka ihop i "hagen".Boris, Brici och alfapappa sprallar loss i hagen.

"Hej vad det går!"

"Fullt ös"! "Det HÄR är det bästa jag vet!" flåsar Boris glatt.

"Jag är rätt nöjd med att bara stå här och titta på min alfamamma" suckar Brici lyckligt.
"Titta på mig! Jag kan FLYGA!" vrålar Boris upphetsat.

"Alfamamma, du är nog bästaste mamman i typ hela vääärlden" säger lille Boris. "Äh, det har jag vetat länge" fnyser Brici.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar