lördag 14 maj 2011

Välkomstfesten!

Vi var inte ens bjudna på lillebrors välkomstfest, men det var kanske lika så bra. Förutom att det hade varit himla kul att pussa på alla barn (säger Boris) och sno kakor (säger Brici).
Alfamamma och alfapappa berättade om dagen efteråt i varje fall och de tog till och med med sig några av gästerna hem så vi också fick hälsa lite. Farmor, farfar, fastrarna Becky och Petra, farbror Simon och gammelmoster Anne hälsade på en stund och det var SÅ trevligt. :-)

I övrigt berättas det att det var en väldigt trevlig dag; lillebror visade sig från sin allra bästa sida och skrattade och "agoooade" glatt åt alla och envar. Solen sken från nästintill klarblå himmel och gästerna tycks ha haft trevligt. En massa fina presenter hade de med sig till lillebror också (Boris har span på några läckra gosedjur). på hela taget en toppendag och ett härligt välkomnande av underverket. :-)

Nu har tid för lillebrors operation meddelats också, så nu klättrar alfamamma på väggarna igen. Skall bli skönt för oss alltihop när detta är över och vi kan mysa sommar tillsammans istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar