tisdag 19 juli 2011

Sin gilla gång

Här i BBMansion går livet sin gilla gång; nu är det sommar och både alfamamma och alfapappa är hemma. Så himla mysigt tycker vi båda två; en massa härliga promenader i det fina vädret blir det. Promenader i mindre fint väder också. :-)
Lillebror har hämtat sig fint från sin operation och livet börjar återgå till det normala; förutom att Boris är ledsen över att inte få pussa brorsan på huvudet längre -men fötterna, händerna, näsan och öronen duger rätt bra också.


Annars händer här inte så mycket.
Alfamammas gammelmoster -härligaste Brita- gick bort i slutet av juni och alfamamma har varit väldigt ledsen över det; kommer sakna alla långa härliga samtal över telefonen och underbara berättelser om hur det var förr -spetsade med Britas härliga humor och underfundighet. Skönt att hon och Alabaster möttes i farstun i varje fall...

Finaste Brita


Möte i farstun.


Boris fick visa upp sig på rasspecialen i Gränna, men fick nöja sig med ett "Very Good". Trångt och besvärligt var det, så det var på hela taget ingen rolig upplevelse. Fast vi FICK ju träffa vännerna Cissi och Mattias som kom ner från Linköping enkom för att fika med oss! DET var trevligt! :-)

Alcander tyckte det var helt okej att gå på hundutställning.


Busiga Boris på sitt mest ofokuserade humör. :-)


Tant Cissi o farbror Mattias hälsar på Alcander

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar