söndag 8 januari 2012

Tiden går

Ja, tiden går allt bra fort när man har roligt. Snart blir lillebror 1 år och det första året med människovalp har ju bara flugit förbi!! :-o
Det har varit mycket lek och gos med den lille (det vill säga: Boris har lekt och gosat med MiniBus medan Brici har gömt sig så långt från "lillmonstret" som hon kunnat komma). :-D Många långa promenader med lillebror i vagnen har det också blivit.

Boris har under hösten fått gå på kurs och övat på att ha mer fokus på alfamamma även när det finns en massa annat kul att kolla in. Kontaktövningarna har varit riktigt roliga tycker han. Numera ligger han plats som om han aldrig gjort annat. Tills något kommer som får honom att glömma vad det var han skulle göra, vill säga. Har man ADHD så har man, gäller att hitta bra copingstrategier bara. :-)

Lillalfa har också gått på kurs och har fått lära sig leka säkert i vatten; numera dyker han som en liten fisk och tycker att det är hur kul som helst. "Tänk vad kul det kan bli att leka ihop i vattnet i sommar!" säger Boris.

Lillebror har opererats två gånger under året och det har gått bra även om det varit väldigt jobbigt för hela flocken; mest av allt för lillalfa så klart. Men nu är det över och vi kan se framåt igen. Lillalfas huvud har i varje fall blivit jättefint och alla är så nöjda så. :-)

Julen blev en riktigt trevlig högtid och flocken firade ihop med hela storflocken (mormor Wiwi , morfar Owe, moster Alex, morbror Seb, farfar Peter, farmor Agneta och farbror Simon. Tyvärr kunde inte fastrarna vara med). Det blev en trevlig stund och alla åt och hade det mysigt. Mest julklappar fick så klart lillebror, men även vi fyrbentingar fick lite att öppna (och sedan gnaga på! :-)).

Nyår firades med goda vänner och så klart var hela flocken tillsammans även då.

Nya året inleddes med jobbstart för mamma, så turas alfamamma och alfapappa om med att vara hemma och ta hand om oss tre.
Dessutom var det dags för MyDog igen, men i år var vi bara med en dag. Boris skötte sig storartat och lydde alfamamma som om han aldrig gjort annat. TROTS att det var så himla mycket kul att titta på och lukta på. Domaren fattade inte riktigt att han just haft äran att möta tidernas finaste staffe, men det gör egentligen inte så mycket. Huvudsaken att vi hade det trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar